Spreadsheet macro's v8

door Andras Tucsni

Spreadsheet import macro's versie 8

In versie 8 van de import macro's voor Openoffice/Libroffice Calc en Microsoft Excel is er nu een tabblad toegevoegd waarbij de Youless LS120 interne log van de S0 input in een apart tabblad ingelezen kan worden. Net als bij de andere tabbladen is dit weer onderverdeeld in dagwaarden en uurwaarden.

 

Om de S0 input als een apart kanaal in te kunnen lezen is minimaal Youless firmware versie 1.4 vereist, want in eerdere versies van de firmware werd de S0 input nog niet in een onafhankelijk kanaal geregistreerd. Alle Youless exemplaren die vanaf januari aangeschaft zijn voldoen daar aan. Gebruikers die nog versie 1.3 hebben kunnen de laatste firmware versie van onze downloads pagina downloaden.

 

Verder is er in de excel variant nog een issue verholpen die alleen optrad bij lange IP adressen, dat wil zeggen in situaties waarbij alle 4 de getallen in het IP adres uit 3 cijfers bestaan. Er kon dan in eerdere macro versies een foutmelding optreden waardoor de synchronisatie niet lukte.

 

De nieuwe macro's zijn te downloaden van onze downloads pagina.

 

De office import macro's zijn bedoeld voor gebruikers die graag zelf in hun favoriete spreadsheet omgeving data uit de interne log willen kunnen verwerken en/of archiveren.

Ga terug