Nieuwe versie desktop gadget

door Andras Tucsni

Nieuwe desktop gadget versie 1.2.0

De nieuwe features die aan de laatste Android app versie toegevoegd zijn, zijn nu ook toegevoegd aan de desktop gadget voor Windows. De gadget is op deze hoofdpunten veranderd:

  • Het is nu mogelijk om de S0 input kanaal te selecteren in plaats van het hoofdkanaal
  • De kleur groen wordt alleen voor teruglevering van stroom gebruikt
  • In de grafiek is nu duidelijk het onderscheid tussen afname en levering te zien
  • Verbeterde resolutie in de grafiek voor de LS120

Er kunnen meerdere gadgets tegelijk op de desktop gezet worden. Hierdoor is het nu ook mogelijk om voor dezelfde Youless zowel een gadget voor het hoofdkanaal als de S0 input op de desktop te hebben. Zo kan bijvoorbeeld de bruto opbrengst van de zonnepanelen tegelijk met het netto verbruik op de desktop getoond worden.

In de instellingen is er een selectie mogelijkheid waarmee het kanaal gekozen kan worden. Afhankelijk van de ingestelde modus zal de presentatie op de S0 input in het groen (solar mode) of in de gewone kleuren getoond worden (bijvoorbeeld voor een warmtepomp). Er kan een eigen opschrift voor de gadget gekozen worden zodat het duidelijk is waar de gadget bij hoort.

De desktop Gadget kan geïnstalleerd of geüpdate worden door het gadget zip bestand van op onze downloads pagina te downloaden, en het youless.gadget bestand daarin te openen. Voor Windows 8 en hoger is de 8gadgetpack van Helmut Buhler nodig om gadgets te kunnen draaien. Wij adviseren om versie 33 of hoger te gebruiken.

Ga terug